SINUSTAKO UUSI VIESTINTÄÄ TAITAVA PROJEKTITYÖNTEKIJÄMME?

Suomi-Somalia Seura on rekisteröity yhdistys, joka edistää somalialaisten ja suomalaisten ystävyyttä ja kanssakäymistä. Seura tekee kehitysyhteistyötä Somaliassa ja työskentelee Suomessa asuvan somalialaistaustaisen väestön hyvinvoinnin ja yhteiskunnallisen osallisuuden lisäämiseksi.

Haemme nyt projektityöntekijää hankkeeseen, jossa vahvistetaan suomensomalialaisten yrittäjyyttä ja työelämäedellytyksiä yksityisellä sektorilla Suomessa. Kolmevuotinen projekti toteutetaan vuosina  2019 – 2021. Työntekijän sopimus tehdään kolmeksi vuodeksi edellyttäen rahoituksen vuosittaista jatkoa.

Projektityöntekijä työskentelee projektikoordinaattorin työparina. Tehtävässä pääsee mukaan käynnistämään täysin uudenlaista toimintaa ja toimimaan konkreettisesti työelämän yhdenvertaisuuden eteen. Suomensomalialaiset ovat yksi eniten syrjityistä ryhmistä suomalaisessa työelämässä.

Tehtäväkuvaan kuuluu hankkeen viestinnästä ja mentoritoiminnasta vastaaminen, sekä  koordinaattorin avustaminen erilaisten kohde- ja sidosryhmätapahtumien järjestelyissä. Työntekijä toteuttaa myös työelämän yhdenvertaisuutta edistävän videopohjaisen kampanjan.

Edellytämme laaja-alaista viestintäosaamista sekä erilaisten nettipohjaisten työkalujen tuntemusta (ml. MailChimp, WordPress ja Canva), hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja sekä kokemusta työskentelystä monikulttuuristen kysymysten parissa tai monikulttuurisessa työyhteisössä. Lisäksi tehtävässä onnistuminen vaatii itseohjautuvaa työotetta, organisaatiotaitoa, sekä sujuvaa suomen- sekä englanninkielen taitoa.

Arvostamme työkokemusta järjestösektorilta ja yksityiseltä sektorilta. Eduksi on myös somalinkielen taito sekä kokemus STEA-rahoitteisesta toiminnasta. Lisäksi toivomme löytävämme henkilön, joka on idearikas, luova ja avoin uusille tavoille toimia.

Työskentelypaikkakunta on Helsinki. Tehtävä on kokoaikainen ja se edellyttää matkustamista Suomessa. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Toivomme, että pystyt aloittamaan helmikuun aikana.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.1.2019 osoitteeseen suomisomaliaseura(at)gmail.com otsikolla Projektityöntekijä. Liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Haastattelut järjestetään viikolla 6.

Lisätietoa työtehtävästä voit pyytää sähköpostitse osoitteesta suomisomaliaseura(at)gmail.com tai puhelimitse hallituksen jäsen Johanna Wariukselta puh. 040 5444 911 maanantaina 21.1. kello 12-14 tai torstaina 24.1. kello 14-16.