Tule viestinnän harjoittelijaksi yrittäjyys- ja työelämähankkeeseemme edistämään työelämän yhdenvertaisuutta!

Suomi-Somalia Seura edistää ystävyyttä ja tasa-arvoa, kulttuurien kohtaamista sekä yhteistyötä Suomen ja Somalian välillä. Teemme kehitysyhteistyötä Somaliassa ja työskentelemme suomensomalialaisten yhteiskunnallisen osallisuuden lisäämiseksi. Yrittäjyys- ja työelämähankkeemme Waaberin tavoitteena on edistää suomensomalialaisten työelämätaitoja ja -osallisuutta sekä lisätä kiinnostusta ja valmiuksia yrittäjyyteen. Hanke pyrkii innostamaan suomensomalialaisia uskomaan omiin vahvuuksiinsa ja mahdollisuuksiinsa työelämässä sekä potentiaalisina yrittäjinä. Toiminnan tavoitteena on lisäksi hälventää suomalaisten yritystoimijoiden ennakkoluuloja ja madaltaa yritysten kynnystä palkata suomensomalialaisia työntekijöitä.

Etsimme nyt viestinnän opiskelijaa hankkeemme viestintää tukemaan. Harjoittelijan päätehtävänä on avustaa erilaisissa viestinnän tehtävissä sekä toteuttaa videomateriaalia hankkeesta. Harjoittelija avustaa myös hankkeen muiden toimintojen toimeenpanossa kuten tapahtumajärjestelyissä, harjoittelijan mielenkiinnon ja osaamisen mukaan.

Toivomme harjoittelijalta soveltuvaa opintotaustaa tai kokemusta viestinnästä sekä erilaisten viestinnän työkalujen tuntemusta (mm. MailChimp, WordPress ja Canva).  Arvostamme mielenkiintoa monikulttuurisessa työympäristössä työskentelyä kohtaan, kokemusta hanketyöskentelystä tai järjestömaailmasta sekä oma-aloitteisuutta ja intoa oppia uutta. Eduksi on myös somalin kielen taito.

Harjoittelu alkaa 17.2. tai sopimuksen mukaan, harjoittelun kesto on 4 kk. Harjoittelusta maksetaan palkkaa 1236 e/kk. Kerro hakemuksessasi onko sinulla käytettävissä korkeakoulun myöntämä harjoittelutuki, mutta tuki ei ole valinnan edellytys.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.1. mennessä osoitteeseen riikka.aartola@suomisomaliaseura.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 6. Lisätietoja tehtävästä antaa 24.1. klo 13-15 puhelimitse projektikoordinaattori Riikka Aartola, p. 0407723209.