Lahjoita

Voit tukea kehitysyhteistyö­hankkeitamme Somaliassa lahjoittamalla.  Varainhankintalupamme numero on RA/2019/803 ja se on voimassa 31.12.2022 asti. Voit ostaa esimerkiksi aineettoman lahjan tai Somalia-aiheisia tuotteitamme. Lahjoittaminen käy kätevästi esimerkiksi Mobile Paylla.

Lämmin kiitos tuestasi!

Osta aineeton lahja

Tue Daryeel-mobiiliterveysklinikan ja Ramaad-ympäristönhankkeen työtä Etelä-Somalian Jubamaassa ostamalla aineeton lahja.  Jos haluat lähettää sähköisen kiitoskortin lahjan saajalle voit lähettää pyynnön osoitteeseen info@suomisomaliaseura.fi

Klikkaamalla alla olevia kuvia saat tietoa lahjavaihtoehdoista.

Äiti ja vauva nukkuvat malariaverkon alla suojassa. Linkki infotekstiin malariapaketista.
Malariaverkkopaketti
Raskaana oleva nainen hymyilee kyläkätilönaisen vieressä. Linkki infotekstiin kyläkätilöpaketista.
Kyläkätilöpaketti
Kuva käsienpesutilanteesta, käsiä saippuoidaan lavuaarilla, jolle on asetettu myös kasvomaski sekä suojahanskat. Linkki infotekstiin hygieniapaketista.
Hygieniapaketti
Yksi hahmo tutkii potilaan hengitystä. Linkki infotekstiin sairaanhoitajan kuukausipalkasta.
Sairaanhoitajan kuukausipalkka
Puun verso. Linkki infotekstiin puun istuttamisesta.
Istuta puu
Nainen tekee ruokaa lieden ääressä. Linkki infotekstiin puuta säästävästä liedestä.
Puuta säästävä liesi

Somalia-aiheiset tuotteet

Seuran tuotteista saaduilla tuloilla tuetaan Seuran toimintaa Suomessa sekä kehitysyhteistyöhankkeita Somaliassa. Tuotteita voit ostaa ottamalla yhteyttä: info@suomisomaliaseura.fi.

Somalia-aiheinen paita

+ postimaksu 2,00 €

Lyhythihainen valkoinen t-paita, jonka edessä sateenkaarenvärinen kuviointi ja teksti "Somalia".
Somalia-aiheinen kangaskassi

+ postimaksu 2,00 €

Valkoinen kangaskassi, jonka edessä sateenkaarenvärinen kuviointi ja teksti "Somalia".
Hattukauppias ja muita tarinoita Somaliasta -satukirja

+ postikulut

Kuva Hattukauppias ja muita tarinoita Somaliasta -satukirjan kannesta; Piirros miehestö, joka lepää puun varjossa
Suomen Somalit -kirja

+ postikulut

Suomen Somalit -kirjan kansi; Valokuva suomalaisesta maaseudusta

MobilePay

Lahjoita helposti MobilePay-sovelluksen kautta käyttämällä lahjoitusnumeroamme 91915 ja kirjoittamalla lahjoituksen kohteen viestikenttään.

Tilisiirrot

Tue meitä haluamallasi summalla. Klikkaamalla alla olevia kuvakkeita pääset siirtymään omaan verkkopankkiisi. Tilitiedot: FI09 8000 1700 7443 79 / Danske Bank.

Linkki Aktia-pankkiin
Linkki Ålandsbank-pankkiin