Muu yhteistyö

Seuran tekee kansainvälistä yhteistyö Suomessa ja Somaliassa

Seuran terveydenhuollon ja ympäristönsuojelun hankkeet auttavat ja vahvistavat Somaliassa näitä sektoreita. Samalla ne edistävät maan jälleen rakentamista.Somaliassa seura tekee yhteistyötä paikallisten viranomaisten kanssa.

fsa-container-happy

Seura tunnettaan ja arvostetaan Somaliassa kehitysyhteistyöpanoksen ja Somalian ja Suomen ystävyyden ja suhteiden edistäjänä. Somaliassa Suomi-Somalia Seura ry tekee yhteistyötä eri viranomaisten ja kansainvälisten järjestöjen kanssa. Viime vuosina seura avusti sairaalatarvikkeiden lahjoittamisessa Somaliaan.

Somalian Terveysministeriö, kauppa- ja teollisuusministeriö, Jubaland terveysministeriö, ympäristöministeriö ja paikallishallinnot tekevät yhteistyötä seuran kanssa niissä paikoissa jossa seura toteuttaa hankkeita.

unfap-fsa

Kansainvälisten järjestöjen osalta seura tekee yhteistyötä UNFPAn, UNICEFin, UNCHRin, FCAn ja ARCin kanssa kestävän kehitysyhteistyön edistämiseksi Afrikan sarvella. Seura aikoo jatkossa vahvistaa Somalian tukemista kehitysyhteistyön tiimoilta vahvistamalla kansainvälisten järjestöjen kanssa tehtävää yhteistyötä.

Seura aikoo myös vahvistaa ja edistää yritysyhteistyötä Suomessa ja Somaliassa. Seura auttaa maiden järjestöjä ja yrityksiä partneroimaan

Seuran Somaliaan liittyviä asioita voi tiedustella seuralta: suomisomaliaseura(at)gmail.com

Suomi-Somalia Seura ry – Asiantuntija Suomessa ja Somaliassa