Yritysyhteistyö

Suomi-Somalia Seura ry – Sillanrakentajana Suomen ja Somalian välillä

Suomi-Somalia Seura ry edistää kauppayhteistyötä Suomen ja Somalian välillä. Seurallamme on jo olemassaolevan toimintamme pohjalta hyvä tuntemus Somalian eri alueiden kauppakamareista, kauppa- ja teollisuusministeriöiden toimintatavoista sekä hyvät suhteet eri alueiden paikallishallinnon osapuoliin. Seurallamme täten on hyvä käsitys Somalian liike-elämästä sekä sen toimintatavoista.

Seura toivoo, että suomalaiset eri sektorien yritykset hyödyntäisivät avautuvaa mahdollisuutta osallistua Somalian jälleenrakentamiseen, investointeihin ja yritysyhteistyöhön. Yhteistyö Finnish-Somali Business Councilin kanssa on osa Seuran työtä kauppasuhteiden tukemiseksi. Kaupan edistämiseksi seura tarjoaa suomalaisille yrityksille asiantuntijuusapua eri tilanteisiin niin yhteistyökumppanien löytämisessä, liiketoimintaympäristön arvioinnissa kuin yhteistyössä paikallisten viranomaisten kanssa.

Maiden väliset  suhteet ovat olleet hyvät jo 70-luvulta lähtien ja Suomella on hyvä maine Somaliassa. Suomen aktiivinen somalidiaspora pystyy nyt tarjoamaan tietotaitoaan suomalaisille yrityksille ja näin suomalaisilla yrityksillä on erinomaiset mahdollisuudet menestyä Somaliassa.

Luotettavien yhteistyökumppaneiden löytämiseksi tarvitaan sekä asiantuntemusta että uskallusta. Tässä seura voi olla hyvä apu ja tarjota tukeaan yrityksille. Somalian tulevaisuus näyttää nyt valoisammalta ja jälleenrakentaminen on alkanut. Muun muassa Somalimaa ja Puntmaa ovat olleet suhteellisen rauhallisia jo pidemmän aikaa. Näin ollen Somaliassa on monenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisille yrityksille.

Yritysyhteistyöhön ja kauppaan liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä seuraan: info@suomisomaliaseura.fi

Suomi-Somalia Seura ry – Asiantintija Suomessa ja Somaliassa