Nuoret mukaan toimintaan

Suomi-Somalia Seura ry edistää nuorten sekä naisten osallistumista toimintaan

img_5809

Viime vuosina seura on järjestänyt tapahtumia sekä koulutuksia, jotka tähtäävät nuorten sekä naisten osallistumiseen   järjestötyöhön. Seuran hallituksessa on hyvin edustettuina nuorisoa oppimassa järjestötyöstä sekä sen johtamisesta.

Seuran nuoriso on aktiivista Facebookissa. Nuoret vastaavat myös seuran mediatyöstä: sen suunnittelusta, ohjaamisesta sekä toteutuksesta. Seuran nuoret vastaavat yleensä seuran osallistumisesta Maailma kylässä – tapahtumaan ja päivystävät aktiivisesti kahden päivän mittaisen tapahtuman ajan.

Seura tukee nuorten osallistumista seminaareihin ja kursseille. Vuonna 2015 tuettiin nuorten osallistumista ohjaajakoulutuksiin Kisakeskuksessa ja vuonna 2016 osallistumista Torinon nuorisoseminaariin. Jatkossa nuorison tukemista vahvistetaan, samalla rohkaistaan osallistumaan seuran ja järjestöjen työhön.

Seuran suunnitelmissa on järjestää myös naisille suunnattua toimintaa, aktivoida heitä  järjestötyöhön ja varsinkin osallistumaan kehitysyhteistyöhankkeiden toteuttamiseen ja ohjaamiseen.

Seuran nuorisotoiminnasta voi saada lisätietoja ottamalla yhteyttä seuraan: info@suomisomaliaseura.fi

Suomi-Somalia Seura ry – Asiantuntija Suomessa ja Somaliassa