Suomi-Somalia Seura ry saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://suomisomaliaseura.fi/ ja on laadittu / päivitetty 07.08.2020.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.

 • Tekstivastineet: Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet joistain kuvalinkeistä puuttuu kokonaan tekstivastine. Esim. kuvasovellus Instagramin ja uutissyötteiden kohdalla.
  • 1.1.1 Ei-tekstuaalinen sisältö
 • Turhat tai haasteelliset tekstivastineet: Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet sivuston teema sisältää tiettyjä ylimääräisiä kuvakkeita, joille ei voi määrittää vaihtoehtoista tekstiä. Kuvakkeet eivät kuitenkaan sisällä ymmärtämisen kannalta tärkeää informaatiota.
  • 1.1.1 Ei-tekstuaalinen sisältö
 • Piilotetut otsikot: Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet HTML-otsikkotasot eivät ole esitetty järjestelmällisesti. Nämä puutteet vaikeuttavat sivujen rakenteen ja tietojen keskinäisten suhteiden ymmärtämistä.
  • 1.3.1 Informaatio ja suhteet
 • HTML-koodin laatu: Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet ylä- ja sivupalkin koodeissa saavutettavuuspuutteita.
  • 4.1.1 Jäsentäminen

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi!

Olemme arvioineet sivustomme saavutettavuutta ammattilaisten avulla sekä muokanneet korjattavissa olevia puutteita. Pyrimme parantamaan sivustomme saavutettavuutta. Mikäli löydät ongelmia, joita ei ole kuvattu tällä sivulla, voit ilmoittaa niistä meille. Teemme parhaamme näiden puutteiden korjaamiseksi.

Voit lähettää meille palautetta verkkosivuston sisällöstä, rakenteesta sekä sivuston käytöstä. Jos haluat, että vastaamme palautteeseesi, täytä yhteystietosi. Voit antaa palautetta myös nimettömänä.

Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella.

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen

Saavutettavuuden asioista Seura vastaa itse. Haluamme, että mahdollisimman moni käyttäjä pystyy käyttämään digitaalisessa muodossa olevia palvelujamme. Samalla kehitämme sivustoamme jatkuvasti paremmin saavutettavaksi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Saavutettavuusvaatimukset-verkkosivusto

Laki digitaalisten palveluiden tarjoamisesta 306/2019

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
http://www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Palaute

Voit lähettää meille palautetta verkkosivuston sisällöstä, rakenteesta sekä sivuston käytöstä. Jos haluat, että vastaamme palautteeseesi, täytä yhteystietosi. Voit antaa palautetta myös nimettömänä.