Saavutettavuus

Suomi-Somalia Seura ry:n verkkosivujen saavutettavuus

Tässä saavutettavuusselosteessa kerrotaan, miten Seuramme verkkosivuilla noudatetaam lakia digitaalisten palvelujen tarjoamisesta sekä mitä mahdollisia puutteita sivustomme saavutettavuudessa on. Lisäksi kerromme miten voit antaa meille palautetta saavutettavuuteen liittyvistä ongelmista.

Saavutettavuuden asioista Seura vastaa itse. Haluamme, että mahdollisimman moni käyttäjä pystyy käyttämään digitaalisessa muodossa olevia palvelujamme. Samalla kehitämme sivustoamme jatkuvasti paremmin saavutettavaksi.

Sisällöt tai toiminnot, jotka eivät vielä ole saavutettavia

• Sivustolla on vielä kuvia, joille ei ole määritetty kuvaavia tekstivastineita. (WCAG 1.1.1)
  • Otsikkotasojen käytössä on pieniä puutteita. Joidenkin otsikkotasojen yli on hypätty ja kaikkia otsikkoja ei ole merkitty ohjelmallisesti otsikoiksi. (WCAG 1.3.1)
  • Joidenkin toimintojen käyttäminen ruudunlukijalla tai näppäinkomennoin on haastavaa. (WCAG 2.1.1, 2.4.3, 4.1.2)

Saavutettavuusvaatimukset-verkkosivusto

Laki digitaalisten palveluiden tarjoamisesta 306/2019

Haluatko antaa palautetta saavutettavuudesta?

Verkkosivumme ei ole vielä kaikilta osin saavutettava.

Pyrimme parantamaan sivustomme saavutettavuutta. Mikäli löydät ongelmia, joita ei ole kuvattu tällä sivulla, voit ilmoittaa niistä meille. Teemme parhaamme näiden puutteiden korjaamiseksi.

Voit lähettää meille palautetta verkkosivuston sisällöstä, rakenteesta sekä sivuston käytöstä. Jos haluat, että vastaamme palautteeseesi, täytä yhteystietosi. Voit antaa palautetta myös nimettömänä.