Tule mukaan

Oletko kiinnostunut Somalian kehityksestä ja kulttuurista? Etsiikö järjestösi uusia yhteistyö- tai hankekumppaneita? Olet tervetullut mukaan toimintaamme niin yksityishenkilönä kuin järjestön edustajana. Lisäksi mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä monikulttuurisessa ympäristössä, otamme sinut ilolla vastaan!

Työryhmätoiminta

Seuralla on kolme eri teemaista työryhmää ja kaikkiin ryhmiin otetaan mielellään mukaan uusia jäseniä. Tule rohkeasti kuulemaan lisää ja osallistumaan Seuran toiminnan suunnitteluun! Seuran jäsenenä pääset kehittämään itseäsi samalla kun luomme omalla toiminnallamme parempaa Suomea meille kaikille.

  • Kehitysyhteistyöryhmässä seurataan Seuran hankkeiden etenemistä sekä suunnitellaan uusia hankkeita.
  • Kulttuurityöryhmässä suunnitellaan Seuran tapahtumia Suomessa. Lisäksi ryhmässä suunnitellaan kulttuuriprojekteja ystävyyden edistämiseksi suomalaisten ja somalialaisten välillä.
  • Viestintä- ja vaikuttamistyöryhmässä keskitytään Seuran viestinnän toteuttamiseen sekä pohditaan uusia viestinnän keinoja näkyvyyden ja tietoisuuden lisäämiseksi. Lisäksi ryhmässä suunnitellaan tapoja vaikuttaa sekä paikallisesti että valtakunnallisesti toimintamme avulla.

Naisverkosto

Lisäksi osana Waaberi-hanketta olemme perustaneet aktiivisen naisverkoston työelämästä ja yrittäjyydestä kiinnostuneille naisille. Lisätietoa verkostosta löydät täältä!

Lisätietoja voi saada lisätietoja ottamalla yhteyttä seuraan: info@suomisomaliaseura.fi