Nuorten yrittäjyyspaja 01.10.2017

22171931_1183414715125105_521292300_o

Nuorten yrittäjyystyöpajan tarkoituksena oli käynnistää keskustelua nuorten keskuudessa yrityksen perustamiseen tarvittavista tiedoista ja mistä apua voi saada, jos haluaa perustaa yrityksen. Tapahtuma kokosi vajaat 20 osallistujaa osalla yritystaustaa ja käynnisti vilkasta keskustelua sekä paikan päällä, että sosiaalisessa mediassa jossa seurasi yli 400 seuraajaa. Puolen päivän mittainen seminaari oli antoisaa ja sai aikaan kiinnostuksen tietojen vaihtoon ja siinä ehdotettiin jatkaa tapaamisia ja kasvattaa osallistuja määrää. Seminaarissa myös todettiin, että somaliyhteisön pitää aktivoitua perustamaan yrityksiä jota yhteisön työllisyys paranesi samoin heidän tulot ja osallistuminen vastaanottavan yhteisön hyvinvointiin paremmin.

Tapaamisessa todettiin myös, että on myös olemassa haasteita yritysten perustamisen suhteen ja niistä toivottiin lisä keskustella ja selvittää miten nuo haasteet voidaan kohdata ja ratkaista tulevaisuudessa.

Suomi-Somalia Seura ry

Julkaissut suomisomaliaseura

We are a civil society association promoting friendship between Finland and Somalia.

Vastaa