ILTAPÄIVÄ SOMALIAN TERVEYDENHUOLLOSTA

AIKA:                    SUNNUNTAINA 10.12.2017 KLO 15-18

PAIKKA:               MONIKESKUS, PUHOS, KASTELHOLMANTIE 2

Tule kuulemaan Somalian terveydenhuollon ajankohtaisesta tilasta. Tilaisuuden järjestävät Suomi-Somalia Seura ja Lääkärin sosiaalinen vastuu (LSV).

LSV tekee Somaliassa tuberkuloosin vastaista työtä: ylläpitää Mogadishun ja Hargeisan suurimpia tuberkuloosiklinikoita. LSV:llä on myös kansallinen tuberkuloosilaboratorio, joka palvelee Somalimaata sekä Mogadishussa toimivaa kansallista laboratoriota. LSV:n lääkäri Dr. Ismail Adam on tilaisuudessa kertomassa LSV:n työstä Somaliassa.

Suomi-Somalia Seura tekee kehitysyhteistyötä Somaliassa vuodesta 2001. Seura toimi eripuolilla Somaliaa ja Somalimaassa, tällä hetkellä seura vahvistaa Jubamaan terveydenhuoloa sekä ympäristön suojelua. Tilaisuudessa seura kertoo  tominnataan Somaliassa.

Yleisöllä on mahdollisuus kysyä kysymyksiä ja jakaa mielipiteitään järjestöjen hanketoiminnasta sekä mahdollisuus verkostoitua. Tilaisuudessa on tarjolla teetä/kahvia sekä sambuusia, bajiye, buria.

Osallistujat voivat tilaisuudessa antaa lahjoituksia LSV:n ja Suomi-Somalia Seuran kehitysyhteistyötoimintaan.

Yhteystiedot: Mariko Sato (LSV), 044 744 9930, Yusuf Mubarak (Suomi-Somalia Seura), 040 522 3958

Tervetuloa – Soo Dhowow!!!