Seuran uudet työntekijät Anita, Riikka ja Amina esittäytyvät

Kesän aikana Seuralla aloitti kolme uutta työntekijää kahdessa hankkeessa.  Seuran kehitysyhteistyöhanke Daryeel-Mobiiliklinikka tuo terveyspalvelut lähelle niitä yhteisöjä, joista palveluiden pariin on vaikeaa päästä Afmadowssa Etelä-Somaliassa. Yrittäjyys- ja työelämähanke Waaberi edistää suomensomalialaisten yrittäjyyttä ja työelämätaitoja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Daryeel-Mobiiliklinikkahankkeen osa-aikaisena koordinaattorina aloitti Anita Lintula.  Anita on yhteiskuntatieteilijä, joka vastaa Daryeel-hankkeen hallinnoinnista ja viestinnästä.  Anita on myös hyvinvointialan yrittäjä ja joogaohjaaja. Häntä kiinnostaa kehosta nousevan viisauden yhdistäminen päätöksentekoon ja vuorovaikutukseen.

Waaberin uusi koordinaattori Riikka Aartola on yhteiskuntatieteilijä, joka vastaa Waaberi-hankkeen kokonaissuunnittelusta ja hallinnoinnista. Riikka on kiiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja eri kulttuuritaustoista olevien ihmisten yhteistyön mahdollistamisesta.

Waaberin projektityöntekijänä työskentelee Amina Mohamed. Amina on sosionomi ja yrittäjä. Hän on kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnin tukemisesta ja haluaa kannustaa ihmisiä löytämään omat vahvuutensa. Projektityöntekijänä Amina innostaa suomensomaliaisia yrittäjyyteen.

Tapaamme mielellään uusia ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet samoista teemoista.  Otathan yhteyttä ja tule moikkaamaan meitä toimistolle Hakaniemeen!