Koko perheen terveystapahtuma ja seuran syyskokous 16.12.2018

Koko perheen terveystapahtuma – Tule kuulemaan lasten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä!

Aika: Sunnuntaina 16.12.2018 klo 14-16

Paikka: Puotinharjun Puhos (Kastelholmantie 2, Helsinki)

Puhujina ovat somalialaistaustaiset lääkärit. Yleisöllä on myös mahdollisuus kysyä terveyteen liittyviä kysymyksiä asiantuntijoilta. Suomen Punainen Risti esittelee verenluovutusta. Tilaisuudessa kerrotaan myös ajankohtaista tietoa terveydestä Somaliassa. Ohjelmaa lapsille: kasvomaalausta ja saatavilla on alennuslipukkeita Puhoksen HappyParkiin.

Tapahtumassa on kahvi-/teetarjoilu sekä pientä suolaista ja makeaa syötävää. Tapahtuma on ilmainen ja suomen- ja somalinkielinen.

Tervetuloa myös Suomi-Somalia Seuran vuosikokoukseen kello 12-14 samassa paikassa. Kokouksessa hyväksytään ensi vuoden toimintasuunnitelma ja budjetti sekä valitaan uudet hallituksen jäsenet.

Tervetuloa – Soo dhowow!