Hyviä uutisia uudesta toiminnasta!

kuvituskuva sillasta

Kevään poikkeustilanteen myötä järjestöille tarjoutui mahdollisuus hakea erillistä korona-apua uusien palvelujen tuottamiseksi. Avustuksella vastataan erityisesti koronaepidemian aiheuttamaan psykososiaalisen tuen tarpeeseen. Avustusta jaetaan myös digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Pääpaino on toimissa, jotka voidaan ottaa nopeasti käyttöön ja jotka vastaavat äkilliseen toimintaympäristön muutokseen.

Iloisena uutisena Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt Suomi-Somalia Seuralle avustuksen ylimääräisessä koronavirustilanteeseen liittyvässä avustushaussa. Yhdessä Länsi-Suomen Somaliseura ry:n kanssa aloitamme loppuvuoden kestävän hankkeen, joka keskittyy suomensomalialaisten terveysneuvontaan ja koronatilanteeseen liittyvään kriisiviestintään puhelinpalvelun, tiedotuskampanjan ja järjestöyhteistyön avulla.

Lähteet: STM