Naisverkoston virtuaalikahvit 10.6.

kuvituskuva, kolmen naisen kädet yhdessä kurottaa ylös

Tervetuloa tämän kevään viimeiseen FSWib- verkoston virtuaakahveille, jossa yhdessä jälleen virittäydytään yrittäjyyden- ja työelämäasioiden pariin erityisesti tämän kevään poikkeusolojen vaikutuksiin. Tämänkertainen verkoston tapaaminen eroaa paljon edellisistä tapaamisista, sillä tämä on naisverkoston ensimmäinen virtuaalitapaaminen Zoomissa.

FSWiB on uudenajan yrittäjyys- ja työelämäverkosto, jonka ideana on tuoda suomensomalialaisia ja kantaväestöön kuuluvia naisia yhteen. Naisten työelämä- ja yrittäjyysverkostossa pääset tapaamaan samanhenkisiä naisia, työstämään omia ideoitasi sekä mahdollisuuden antaa ja saada vertaistukea. Verkoston tavoitteena on innostaa naisia, erityisesti suomensomalialaisia, uskomaan omiin vahvuuksiinsa ja mahdollisuuksiinsa työelämässä, sekä edistää ja tukea hakeutumista yrittäjiksi. Verkostoon toivotaan jäseniä kaikenlaisista urataustoista – sekä nykyisiä yrittäjiä, yrittäjyydestä kiinnostuneita, työelämässä olevia tai omaa urapolkuaan vasta suunnittelevia. Kiinnostus teemoihin sekä halu oppia muilta ja jakaa omaa osaamistaan riittää!

Linkki tapahtumaan ja ilmoittautumiseen löytyy tästä!