Uusi hankkeemme etsii projektikoordinaattoria ja projektityöntekijää!

 Bannerikuva tekstillä Sillanrakentaja Suomen ja Somalian välillä

Tule projektikoordinaattoriksi tai projektityöntekijäksi suomensomalialaisia koronan aikana tukevaan hankkeeseemme!

Suomi-Somalia Seura edistää ystävyyttä ja tasa-arvoa, kulttuurien kohtaamista sekä yhteistyötä Suomen ja Somalian välillä. Suomi-Somalia Seura tekee kehitysyhteistyötä Somaliassa ja tukee Suomessa suomensomalialaisten työelämäosallisuutta ja työelämän tasa-arvoa.  Toimimme hankkeessa yhdessä Länsi-Suomen Somaliseura ry:n (LSS) kanssa. LSS tarjoaa monipuolisia maahanmuuttajille suunnattuja kotoutumis-, opastus- ja neuvontapalveluja Turun alueella. 

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA on myöntänyt Suomi-Somalia Seuralle avustuksen ylimääräisessä koronavirustilanteeseen liittyvässä avustushaussa. Uusi Caawinaad-hankkeemme keskittyy suomensomalialaisten terveysneuvontaan ja koronatilanteeseen liittyvään kriisiviestintään puhelinpalvelun, tiedotuskampanjan ja järjestöyhteistyön avulla ja sen kesto on 6 kk.

Etsimme nyt hankkeeseemme projektikoordinaattoria ja projektityöntekijää ajalle 1.7.-31.12.2020:

Projektikoordinaattori työskentelee Helsingissä Suomi-Somalia Seuran toimistolla tai tarvittaessa etänä. Projektikoordinaattorin päätehtävänä on johtaa ja hallinnoida hanketta. Työtehtäviin kuuluu lisäksi taloushallinnosta vastaaminen, yhteistyökumppanuuksien luominen, hankkeen aikana toteutettavan tiedotuskampanjan ja puhelinpalvelun suunnittelu ja niiden toimeenpanossa projektityöntekijän tukeminen. Lisäksi projektikoordinaattori toimii esihenkilönä projektityöntekijälle.

Edellytämme kokemusta projekti- ja taloushallinnosta, esihenkilönä toimimisesta sekä viestinnän suunnittelusta. Arvostamme  soveltuvaa koulutusta, STEA-hankkeiden tuntemista sekä somalin kielen taitoa.  Toivomme sinulta valmiuksia ottaa uudet kokonaisuudet nopeasti haltuun, itseohjautuvuutta sekä kiinnostusta työskennellä monikulttuurisessa ympäristössä.

Projektikoordinaattorin kuukausipalkka on 3200 euroa. 

Projektityöntekijä työskentelee Turussa Länsi-Suomen Somaliseuran toimistolla tai tarvittaessa etänä. Projektityöntekijän päätehtävänä on viestinnästä vastaaminen, puhelinpalvelun toteuttaminen sekä  jalkautuva työ suomensomaliaiseen yhteisöön.  

Edellytämme kohderyhmän tuntemista, viestinnän osaamista sekä somalin kielen taitoa. Arvostamme  kokemusta sosiaaliohjauksesta sekä soveltuvaa koulutus- ja työtaustaa. Toivomme sinulta intoa olla mukana kehittämässä uutta toimintaa, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Projektityöntekijän kuukausipalkka on 2700 euroa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 21.6. mennessä osoitteeseen info@suomisomaliaseura.fi. Haethan tehtäviin nopeasti, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Lisätietoja projektikoordinaattorin tehtävästä antaa Suomi-Somalia Seuran varapuheenjohtaja Essi Ikäheimonen p. 050-5851228 15.6. klo 13-16, projektityöntekijän tehtävästä Länsi-Suomen Somaliseuran toiminnanjohtaja Abdinasir Arab p. 044-9711510 arkisin klo 12-18.