Caawinaad-hankkeen kick-off -tilaisuus

kuvituskuva neljä henkilöä kokouspöydän ääressäSuomi-Somalia seura ry ja Länsi-Suomen Somaliseuran Caawinaad hankkeen kick-off -tilaisuus järjestetään 12.08.2020 klo. 13:00-15:00 Globaalikeskus, Siltasaarenkatu 4, 7 kerros. Hanke on saanut rahoitusta STEA:lta ja sen tarkoituksena on auttaa somaliyhteisöä koronaviestinnässä sekä neuvonnassa. Hanke tulee tarjoamaan puhelinpalvelua sekä asiantuntijaneuvontaa. Lisää tietoa hankkeesta löytää: https://suomisomaliaseura.fi/caawinaad-hanke/

Caawinaad -hanke pyrkii auttamaan koronatilanteessa somalitaustaisia perheitä sekä yhteisön jäseniä valtakunnallisesti. Hanke pyrkii vahvistamaan järjestöjen yhteistyötä, osallisuutta sekä kerää palautteita yhteisön haasteista palvelujen parantamiseksi tulevaisuudessa. Hanke edistää yleistä digi- sekä medialukutaitoa ja pyrkii jakamaan tietoa valeuutisten torjumiseksi. Hanke tekee TV-kampanjoita viestinnän vahvistamiseksi.

Tilaisuudesta kiinnostuneet voivat ilmoittautua 07.08.2020 mennessä lähettämällä s-postia (caawinaad(at)gmail.com). Istumapaikkojen rajoitusten takia paikan saaneille lähetetään vahvistusta 08.08.2020.

Suomi-Somalia Seura ry

Julkaissut suomisomaliaseura

We are a civil society association promoting friendship between Finland and Somalia.