Naisverkoston virtuaalikahvit 15.9. Zoomissa

Tervetuloa syksyn ensimmäisille FSWiB- verkoston virtuaakahveille, jossa yhdessä jälleen virittäydytään yrittäjyyden- ja työelämäasioiden pariin. Järjestämme tapaamisen jälleen virtuaalisesti Zoomissa turvallisuuttamme ja terveyttä ajatellen.

Tällä kertaa kuullaan inspiroiva yrittäjätarina The Natural Beauty Shopin perustajalta Harriet Aryendalta sekä tietoa NewCo Helsingin yrittäjyyspalveluista Susanne Mulbahin kertomana. Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

FSWiB on uudenajan yrittäjyys- ja työelämäverkosto, jonka ideana on tuoda suomensomalialaisia ja kantaväestöön kuuluvia naisia yhteen. Naisten työelämä- ja yrittäjyysverkostossa pääset tapaamaan samanhenkisiä naisia, työstämään omia ideoitasi sekä mahdollisuuden antaa ja saada vertaistukea. Verkoston tavoitteena on innostaa naisia, erityisesti suomensomalialaisia, uskomaan omiin vahvuuksiinsa ja mahdollisuuksiinsa työelämässä, sekä edistää ja tukea hakeutumista yrittäjiksi. Verkostoon toivotaan jäseniä kaikenlaisista urataustoista – sekä nykyisiä yrittäjiä, yrittäjyydestä kiinnostuneita, työelämässä olevia tai omaa urapolkuaan vasta suunnittelevia. Kiinnostus teemoihin sekä halu oppia muilta ja jakaa omaa osaamistaan riittää!

Ilmoittauduthan viimeistään perjantaihin 11.9. mennessä linkin kautta https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSft7s9lIMr2RnZuiKI37GikecO5o3Go3pxtUR9IFsfa_ddqZg/viewform?usp=sf_link

Ilmoittautuneille lähetetään linkki Zoom-alustalle lähempänä.
Varaa itsellesi kuppi kuumaa ja tule tutustumaan verkostoomme kotisohvaltasi! 🙂