Seuran sääntömääräinen syyskokous 2.12. klo 13

Seuran sääntömääräinen syyskokous järjestetään 2.12. klo 13 Kulmahuoneella osoitteessa Siltasaarenkatu 15, 00530 Helsinki. 
Kokouksessa hyväksytään ensi vuoden toimintasuunnitelma ja budjetti (liitteenä), sekä uudet hallituksen jäsenet. Kokouksen jälkeen klo 14 keskustelemme Seuran toiminnasta ja tulevaisuudesta ja ajankohtaisista kysymyksistä Suomen somaliyhteisössä ja Somaliassa. Kaikki jäsenet ja seuran toiminnasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita. Kuulemme mielellämme toiveitanne ja ideoitanne Seuran toiminnasta.
Kulmahuone co-working space on Seuran uusi toimistotila Kallion sydämessä, joten tervetuloa samalla myös tutustumaan siihen.
Kulunut vuosi on vierähtänyt kovaa vauhtia. Olemme jatkaneet kehitysyhteistyöhankkeitamme Jubbamaassa ja järjestäneet useita kiinnostavia ja onnistuneita tilaisuuksia Suomessa. Näihin kuuluuvat muun muassa asiaohjelma Maailma kylässä -festareilla, seminaari vapaaehtoistyöstä nuorille, yrittäjyysseminaari nuorille ja matchmaking-tapahtuma suomalaisille ja somalialaisille yrityksille. Lisäksi olemme olleet mukana toteuttamassa Turussa järjestettyjä rauhan seminaaria sekä Iska Warran -seminaaria.

Haluamme myös muistuttaa teitä jäsenmaksun maksamisesta (20 euroa, Danske Bank: FI09 8000 1700 7443 79). Jäsenmaksut ovat elintärkeitä Seuran kehitysyhteistyöhankkeiden toteuttamiseksi. Avustuksellanne lukuisat naiset pääsevät neuvolapalveluiden äärelle alueella, jolla terveyspalveluja ei ole, eikä juuri mikään muu järjestö uskalla toimia. Kiitos, mahadsanid.

 

Näkemisiin!

Soo dhawaada – Tervetuloa!

Suomi-Somalia Seuran hallitus

Julkaissut suomisomaliaseura

We are a civil society association promoting friendship between Finland and Somalia.

Vastaa

Discover more from Suomi-Somalia Seura ry

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading